00_noimages.jpg
bj_001.jpg
00_noimages.jpg
bb_001.jpg
fia_001.jpg
bs_001.jpg
hl_001.jpg
bj_001.jpg
bj_001.jpg


Gaja-völgy

A Főnix Fotóművészeti Kör a XXV. MAFOSZ Szalonon
a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének plakettjét
II. helyezéssel nyerte el!

 
Gaja-völgy
 
Feketeberek
 
Autórisztók
 
Satel
 
Vértes GSM Kft.
 
Autóbontó - Székesfehérvár
 
Kerékpárszaki - Várpalota
 
Kezdőlap arrow Útleirások/Ajánlók
Aktuális galériánk: 70kedünk kiállítás
Loading images
loading
hegymaszok.jpg 17_a_kenyer.jpg 11_varjak.jpg 16_oszi_pokhalo.jpg 05_imre_bacsi_a_kemenysepro.jpg halojavito.jpg 14_muflon.jpg hullamzo_repcefold.jpg park_telen.jpg pipacs.jpg erdo.jpg 09_egyedul.jpg 20_lavaredo.jpg vb_fureden.jpg 23_kapu.jpg 22_aratas_utan.jpg 06_horgaszok.jpg csepp.jpg kalaszok.jpg 08_edenyarus.jpg 29_velencei_hidak.jpg 13_szarcsak.jpg 18_a_so.jpg dolomitok.jpg bozsineni.jpg egerszalok.jpg 21_panarea_sziklai.jpg 03_mori_ut.jpg 15_vizi_molnar.jpg 01_vasarfia.jpg bukkos.jpg 28_tengerparti_kaprazat.jpg kiallitas_02.jpg halok.jpg 19_casablanca.jpg 04_december.jpg _meghivo.jpg 26_polgari_utca.jpg 10_nyomaim.jpg siraly_1.jpg 27_rac_templom.jpg 07_tanya.jpg 31_leszallas_firenzeben.jpg 25_buranoi_latomas.jpg velencei_festo.jpg 02_fo_utca.jpg golya.jpg 30_vieste.jpg kiallitas_01.jpg kiallitas_03.jpg 12_szenegeto.jpg 24_buranoi_szomszedok.jpg a_bohoc.jpg vibralas.jpg fa_alkonyatkor.jpg 32_muveszportre.jpg
 
Útleirások/Ajánlók
Berekből ki, Berekbe be!

Szokták mondani, hogy a Bakony Bakonycsernyén kezdődik, egészen pontosan a falu szélén, a Kisgyón Természetbarát Központban, ahol az egykori bányászfalu megmaradt házaiból szálláshelyeket, kulcsosházakat alakítottak ki a turistaegyesületek. Már maga ez a központ is rengeteg örömteli eseményt – a Főnix csapata is sok hétvégét töltött itt el – rejt, de az itt összefutó, innen induló jelzett turistautak mentén is sok látnivalót talál a természetet kedvelő ember.

Tovább...
 
Geocaching fotós szemmel

A geocaching (ejtsd: "geokesing") az Egyesült Államokból kiindult szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi, melyet Magyarországon hivatalosan a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (MGKE) képvisel.

Kevés értelmes dolgot ismerek, ami Amerikából jött, de a Geocaching mindenképpen Winchester puska után az egyik legemberibb Amerikai találmány. Azzal is és ezzel is lehet vadászni.

Tovább...
 
Négy nap az Etna mellett

2001 nyarán történt, hogy a családdal olaszországi sátoros túrára indultunk. Több állomást is útba ejtettünk, ezért már egy hete úton voltunk, amikor Szicíliába átkeltünk. Ide Taormina környéke vonzott csodálatos természeti adottságaival.

Tovább...
 

 

TARTALOM
Kezdőlap
A Főnix
Eredményeink
Tagjaink
Fotóstársak
Sajtó
Életképek
Támogatóink
Vendégkönyv
Arhívum
ÍRÁSAINK
Útleirások/Ajánlók
Technológia
Történelem